OM OSS

En församling med en strävan att alltid vara Nära Jesus, Nära varandra och Nära vår omvärld.

ADRESS

Horda Frikyrka

Järnvägsgatan 21
331 79 Horda

info@hordafrikyrka.se

HORDA FRIKYRKAS BANKGIRO

Församlingskonto: 5352-3452

Swishnummer: 123 593 55 64

© 2019 Horda Frikyrka

Så här funkar det

På fredagen innan loppisen lämnar alla ANMÄLDA säljare in sina kläder, skor och prylar. Dessa sorteras och läggs i ordning för försäljning av ideell personal.

På lördagen är ALLA välkomna att handla!

Vi tar kontant och swish.

20% av intäkterna går till en Flickskola i Pakistan.

Säljaren får alltså tillbaka 80% från försäljningssumman.

Jag vill sälja

Anmälan:

Alla som vill lämna in kläder/saker till loppisen måste anmäla sig och få ett inlämningsnummer.

Maila din anmälan till: loppis@hordafrikyrka.se

och ange namn, telefonnummer och mailadress.

Anmälan är öppen mellan  1 - 21 september.

Du får sedan ett bekräftelse-mail med ditt inlämningsnummer så fort vi hunnit registrera dig. Numret använder du sedan för att märka dina prylar med.

Vad som får lämnas in:

Allt som lämnas in ska vara helt och rent. Vi förbehåller oss rätten att inte plocka fram trasiga och fläckiga artiklar till försäljning. Varje inlämnare kan lämna kläder och skor för barn och vuxna. Utöver det kan man även lämna leksaker, trehjulingar, barncyklar, barnvagnar, bilbarnstolar och andra barnartiklar. Vi tar även emot gravidkläder och artiklar.

Vi tar inte emot trosor och kalsonger!

Är du osäker på vad som kan lämnas in, maila loppis@hordafrikyrka.se

Märkning:

Du märker själv det du vill sälja genom att sätta på en bit frystejp/maskeringstejp där du skriver ditt inlämningsnummer, storlek och det pris du vill ta ut. Ringa in ditt inlämningsnummer.

Se till att tejpen sitter ordentligt! Tvådelat samt skor och stövlar fästs ihop ordentligt. Prismärk gärna de inlämnade artiklarna med jämna 5kr och 10kr för att underlätta arbetet under loppisen. Sortera gärna kläder i storleksordning så underlättar även detta för de ideella arbetarna som gör bytardagen möjlig.

Inlämning:

Inlämningen sker på fredagen den 27 september kl 16.00 -18.00.

När du kommer och lämnar in dina varor vill vi att du hjälper till och lägger upp sakerna på bord för respektive klädstorlek. Vi kommer sedan att sortera och lägga ut dem. Allt som lämnas in ska vara helt och rent. Vi förbehåller oss rätten att plocka undan trasiga och fläckiga artiklar.

Tips:

• Tvätta gärna av skor och stövlar innan du lämnar in dem. Fräscha skor säljer bättre!

• Sätt ihop tvådelade set, till exempel med säkerhetsnål. Märk gärna båda plaggen och skriv att det är ett set samt typ av plagg.

• Strukna och inte allt för slitna kläder säljer naturligtvis bäst.

• Små prylar(ex lego, pussel) kan läggas i plastpåsar. Så att ingen liten del försvinner.

Osålda varor samt betalning:

Efter försäljningen sorterar vi tillbaka alla osålda varor efter anmälningsnummer.

Det du inte fått sålt hämtar du ut kl. 15.00- 15.30 på lördagen. Du som säljare får 80% av pengarna tillbaka och 20% av din försäljningssumma går till en Flickskola i Pakistan. Om du inte hämtar pengarna kommer de också att gå till Flickskolan.

Det finns möjlighet att lämna osålda varor som vi då skänker till Erikshjälpen. Varor som inte hämtas kommer också att skänkas.