Horda Frikyrka följer utvecklingen i detalj och agerar i enlighet med den information Folkhälsomyndigheten, Region Jönköping, Värnamo kommun och regeringen förmedlar gällande rådande smittorisk kring Corona / Covid-19 och lyssnar till de råd som våra samfund lämnar kring våra specifika verksamheter. 

Med tanke på de nya rekommendationerna som började gälla för vår region i tisdags, och efter olika uppmaningar från SAU och SAM, har vi beslutat att tillfälligt (fram till 24/11) pausa vår verksamhet och under den tiden helt undvika fysiska möten och sammankomster kopplat till den. 
Vi kommer under den här tiden sända gudstjänster online på söndagar 10.00 och tisdagsandakter likt i våras på tisdagseftermiddagar.  

För övrigt är alltså all verksamhet fram till 24/11 inställd.
Det gäller fysiska gudstjänster och bönesamlingar, såväl i kyrkan som i hemmet, all caféverksamhet (tisdagscafé, stickcafé, lördagscafé) och även vår barn & ungdomsverksamhet. 

Vi rekommenderar även att möten som planeringsmöten, eller samlingar i olika råd eller ledningsfunktioner sker digitalt, eller med hjälp av telefonkonferens (kontakta André vid behov av hjälp med detta). 

Vi hoppas och ber för att att smittspridningen i och med de nya rekommendationerna i Sverige nu ska stanna av och göra det möjligt att snart få mötas igen och uppmanar alla att ta den situation vi befinner oss i på största allvar.

/Församlingsledningen

OM OSS

En församling med en strävan att alltid vara Nära Jesus, Nära varandra och Nära vår omvärld.

ADRESS

Horda Frikyrka

Järnvägsgatan 21
331 79 Horda

 

info@hordafrikyrka.se

HORDA FRIKYRKAS BANKGIRO

Församlingskonto: 5352-3452

Swishnummer: 123 593 55 64

© 2019 Horda Frikyrka