top of page
matkasseinitiativet.png

Matkasseinitiativet är ett lokalt och diakonalt samarbete, mellan bygdens kyrkor, skola och företags-sponsorer som gör det möjligt att hjälpa de som har det extra svårt i dessa tider. Höjda mat- och levnadskostnader i inflationens spår kan skapa tuffa förutsättningar för redan hårt belastade barnfamiljer. Tillsammans kan vi göra en liten skillnad. Vi vill bidra till att barn inte ska behöva lägga sig hungriga.

Är du i behov eller vill du hjälpa till och engagera dig? välj det alternativ nedan som passar dig! vid dator; Peka på kortet för mer information

PRENUMERERA
GRATIS


Få matkasse till värde av 500 kr

MATKASSE

Är du i en situation där du skulle behöva en utsträckt hand? Låt oss hjälpa! 
Om du är prenumerant av vår basvaru-kasse betalar du ingenting! Du som beställt hämtar den vid bestämd tidpunkt i Rydaholms frikyrka. Har du tre barn eller fler finns möjlighet att få mer än en kasse. 

Fyll i forumuläret så kontaktar vi dig!
KLICKA HÄR

 

NÄSTA UTLÄMNING
 

BLI SPONSOR


Va med och gör skillnad för någon

SPONSOR

Vi kommer i höst söka sponsring till två utlämningar i första hand. Det handlar om totalt 30 000 kr. I den takt vi lyckas samla in mer pengar, är vi beredda att utöka och utveckla vår verksamhet. 

I gengäld får du ditt företags erkännande i vår marknadsföring och informering kring detta projekt. Företagsnamn och logga i sociala medier, på denna hemsida, och i affischmaterial vi trycker inför varje sponsorsperiod. 

för sponsring kontakta André Lundquist på telefon 070 25 17 605 eller andre@hordafrikyrka.se 

ENGAGERA DIG!

Va med och hjälp till eller ge till vårt projekt

HJÄLP TILL

Vill du som privatperson vara med och hjälpa till så finns det två sätt att göra det. Du kan antingen ge ett bidrag till en matkasse. De kostar 500 kr/st. Gör det via swish till 123 593 55 64. Märk din gåva "matkasse".

Vi behöver också volontärer som kan hjälpa till med det praktiska kring utlämningar av matkassarna. Vill du finnas med och praktiskt hjälpa till? Kontakta då Rickard Ellbrandt på 073 760 65 00 

bottom of page