top of page

INNÅT - Gemenskap & Livet

Hjärtat i församlingens hemgrupper är möjligheten att dela livet med en grupp förtroliga vänner. Försök med tiden att komma djupare än att bara samtala om vädret och politik. 

Använd HÖGT & LÅGT! 
Ge alla i gruppen möjlighet att dela något kort, om vad som är/varit bra och vad som varit tufft senaste tiden. Sannolikt är det någon som upplevt något man stannar vid något längre. 

Bär gärna med samtalet in i bönestunden. 

BÖRJA
HÄR

Vecka 9

UPPÅT - Bibel & Bön

VECKANS BIBELORD
läs Hebréerbrevet 11:1-22
- Den här texten tar upp frågan om tro och hur en sund tro på en överlägsen Gud tar oss igenom tider av livet då frukten verkar utebli, då löften inte verkar infrias. Exemplerna är männniskor som följde Gud utan att se egentligen något resultat. Tron gjorde det möjligt för de att blicka in i fjärran, och se det som komma skulle och inte det som va. 

- vad väcker texten för tankar i dig?

UTÅT - För någon annan

Ta en stund varje tillfälle ni träffas och funderar på om det är något ni kan göra för att bidra till någon annan. Är det någon i vår närhet som vi kan visa lite extra uppmuntran? 

Fundera på sikt på om det finns någon bland alla våra kontakter som vi skulle kunna tänka oss att bjuda med till att testa vara del av hemgruppen. Kom överens om hur och när. 

Låt oss göra det goda med vår gemenskap tillgängligt för fler!

Kommentarer

Share Your ThoughtsBe the first to write a comment.
bottom of page