NY PASTOR OCH FÖRESTÅNDARE TILL HORDA
Efter att församlingen, söndagen den 14:e April, enhälligt kallat André Lundquist till pastor och föreståndare till Horda Frikyrka meddelade han innan påsk att han tackar JA till denna tjänst. 


― Det är med Glädje och tacksamhet för ert stort visade förtroende, med ödmjukhet och respekt inför uppdraget att tjäna, och med tro och förväntan för framtiden som jag valt att tacka JA till kallelsen att bli nästa pastor och föreståndare i Horda Frikyrka, Skrev André då.
André med familj, gästade församlingen i mars månad då vi fick möjlighet att få veta lite om honom. För er som inte var med då följer här en kort presentation som André själv har skrivit:
Gift med Sara, Pappa till Matheus och Husse till hunden Simba, bor jag och familjen Lundquist sedan sju år tillbaka i Lund. Här har jag studerat både teologi och journalistik och på många sätt tjänat och arbetat i Pingstkyrkan i Lund. 
Tidigare bodde jag även två år i Malmö då jag i församlingen United Malmö, gjorde två intensiva bibelskolsår. Från början kommer jag dock från Torsås, i Kalmar Län där jag vuxit upp och sedermera även blev frälst, och jag ser fram emot att nu kunna återvända till Småland.
På min fritid tar jag det gärna lugnt framför en bra tv-serie/program eller idrottsevent, umgås gärna med familj och vänner eller tar mig ut på en runda discgolf. 
Min passion och mitt hjärta lägger jag dock främst i församlingen och Guds rike. Det är här som mina gåvor och mitt driv kommer bäst till användning. Jag önskar leva baserad i ordet, centrerad runt Kristus och fokuserad på uppdraget. Ett nyckelord för mig i en församling är ordet RELATION. Jag tror på att bygga en kyrka starkt förankrad i relationer, till Gud, till varandra och inte minst till andra. Det är i gemenskapen med och genom inkluderingen av vår omvärld, in i vår vardag som vi kan dela Guds kärlek och evangelium vidare. 
Det är min längtan och förväntan, att leva relationella liv tillsammans med er som en kyrka, präglad av all den värme, nåd och kärlek som jag redan sett finns hos er!   
Vi ses snart, då vi kan lära känna varandra bättre!
Guds välsignelse! 

andre_profil_redigerad_redigerad.jpg

André Lundquist