top of page

Jag är 33 år gammal, gift och har två söner, födda 2017 och 2020. Jag är heltidsanställd som pastor & föreståndare i Horda frikyrka. 

Lång historia kort;
Jag är uppvuxen på östkusten, I Torsås Kommun, mellan Kalmar och Karlskrona. Jag har ingen kyrklig bakgrund utan kom till tro i Tonåren. 

2010 flyttade jag till Malmö, för att bli en del av United Malmö, som på den tiden var en snabbt växande pingstförsamling. Jag gick bibelskola och Trainee i församlingen i två år och läste sedan en kandidatexamen i Teologi vid Lunds universitet. 

Jag arbetade under några år i Pingstkyrkan i Lund. 2019 flyttade vi till Horda.

Annars;
Jag tycker om att njuta av livet, är en ganska lättsam person, nära till skratt, som tycker om att umgås med familj och vänner, spela discgolf såväl som mobilspel. Är idrottsintresserad och ser även en del serier. 

Men jag är också en person som brinner för det jag jobbar med, för församlingen och har en stark vision och ambition av att leda församlingen framåt. Jag tror att man måste våga att förändras för att förbättras och jag tror på en kyrka som växer med relationerna man skapar i sin vardag. 

andre_profil_redigerad_redigerad.jpg

André Lundquist

bottom of page