top of page
TEAMARE BILD 1.jpg

I sammarbete med teamträningsskolan vill vi erbjuda dig att få gå en fantastisk bibelskola och samtidigt bo och praktisera hos oss i Horda. 

Horda frikyrka är en familjär, närodlad och växande församling på den småländska landsbygden. Här har det senaste åren flyttat in mängder med unga barnfamiljer vilket märks tydligt i vår verksamhet. De närmaste åren ser vi fram emot att möta det stora behovet av relationsbyggande verksamheter för barn och ungdomar och kanske vill du vara en pusselbit, och ge ett år till att växa tillsammans med oss? 

Utbildningen på folkhögskolenivå via teamträningsskolan är CSN-berättigat, på helfart, under ett läsår, och du kan läsa mer om den via deras hemsida som du kommer till HÄR.
 

Hos oss kommer vi anpassa praktiken efter din egen önskan och dina gåvor och du kommer få arbeta med och bli handleden av vår Pastor & förståndare André Lundquist. Läs mer om honom HÄR. Här får du plats, tid och utrymme att växa i ditt ledarskap och i dig själv.

Vi hjälper dig att hitta ett boende till en förmånlig hyra här i Horda. Det är såklart, med tanke på läget, en fördel (men inte ett krav) om du har B-körkort. 

 

Det finns såklart utrymme för mer än en teamare. Kanske är det något du vill göra ihop med någon annan?

Är du intresserad och vill veta mer?
Kontakta André Lundquist via telefon, sms eler mejl.
070 251 76 05
andre@hordafrikyrka.se

bottom of page